Connect with us

Teknoloji

Paylaşımlarınıza beğeni yağdıran “sosyal medya” uygulaması: Palmsy

Eğer sosyal medya üzerinde paylaştığınız şeylerin onlarca beğeni almasını istiyorsunuz, Palmsy tam da aradığınız uygulama olabilir. Ama bu noktada “ufak bir sorun” var…

blank

Published

on

blank

Palmsy adlı yeni bir “sosyal ağ uygulaması”, sosyal medyada çok fazla beğeni almak için binlerce takipçiye sahip olmanızı veya ünlü olmanızı gerektirmiyor. Hatta size istediğiniz tüm beğenileri gönderiyor. Ancak tek sorun, bunların hepsinin sahte olması.

Ama Palmsy üzerindeki tek sahte şey beğeniler değil. Palmsy bir sosyal medya uygulaması gibi gözüküyor olsa da, aslında temel olarak kendinizle konuştuğunuz düşünülürse, bu tanımlamayı ne kadar hak ettiği tartışılır. Palmsy üzerinde paylaşım yapabiliyor olsanız da, bu paylaşımlar kimseye gitmiyor. Beğeniler için uygulama, telefon listenizden rastgele isimler seçiyor, ancak aslında bu insanlar paylaşımınızı hiç görmüyor bile.

Uygulamanın AppStore açıklaması da “Palmsy kendiniz için küçük paylaşımlar yapmanıza olanak tanıyor. Daha sonra size kişilerinizdeki rastgele arkadaşlarınızdan bazı anlık bildirimler gönderiyor” diye açıklıyor ve ekliyor: “Bunların hepsi sadece eğlence amaçlı, hiçbir şey cihazınızdan ayrılmadığı için gizliliğiniz de güvende kalıyor.”

Uygulama ücretsiz ve şu anda yalnızca iOS’ta kullanılabilir durumda. Palmsy uzun süre boyunca kullanacağınız bir uygulama olmayabilir, ancak sosyal medya ihtiyaçlarınız için ilaç gibi gelebilir. Eğer bazen kendinizi anlamsız bir şeyler paylaşmak ve bunlar için beğeni almak isteyen bir durumda buluyorsanız, Palmsy tam da aradığınız uygulama olabilir.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir