Connect with us

Künye


Hakkımızda

EnÖzelHaber, güvenilir ve tarafsız habercilik anlayışıyla, okuyucularına en güncel ve doğru haberleri sunmayı amaçlayan bir haber platformudur. Profesyonel gazeteciler, editörler ve analistlerden oluşan deneyimli ekibimiz, her gün dünya genelindeki olayları titizlikle takip ederek sizlere haberleri anında ulaştırmaktadır.

Misyonumuz

EnÖzelHaber olarak misyonumuz, toplumu bilgilendirmek, aydınlatmak ve tartışmaya açmak için güvenilir ve objektif habercilik yapmaktır. Toplumsal sorunları ele alırken tarafsızlığımızı koruyarak, doğru bilgiye erişimi sağlamak ve kamuoyunu bilinçlendirmek için çalışıyoruz.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, teknolojinin gücünü kullanarak habercilik alanında öncü olmak ve okuyucularımıza yenilikçi, etkileyici ve bilgilendirici içerikler sunmaktır. Hızla değişen medya ortamında, sürekli gelişen bir yapıya sahip olarak, okuyucularımızın beklentilerini karşılamak ve onların güvenini kazanmak için çaba gösteriyoruz.

Yayın Sahibi Ticaret Ünvanı
En Özel Haber

Reklam Direktörü
Albül Genç

Editörler
Berivan Bila, Gökçe Kızıldağ, Ezgi Bozkurt, İlayda Özdemir, Bahadır Eren, Merve Yıldırım, Bülent Taşkın, Beste Eylül Bozer, Ecevit Bıktım

Adres
Türkiye / İstanbul

İhbar / Haber / Şikayet / hukuk
info@enozelhaber.com

Reklam ve Tanıtım için
reklam@enozelhaber.com

Yer Sağlayıcı Ticaret Ünvanı
DataTR

Yer Sağlayıcı Adresi
Luxembourg

İletişim Bilgileri

En Özel Haber
Adres: Türkiye, İstanbul
Telefon: +90 (123) 456 78 90
E-posta: info@enozelhaber.com