Connect with us

Magazin

Survivor Turabi’den Annesine: Keşke O Gece Babamı Odana Almasaydın…

Survivor programıyla Türkiye’de büyük bir ün kazanan Turabi, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarıyla yine gündem yarattı.

blank

Published

on

blank

Survivor programıyla Türkiye’de büyük bir ün kazanan Turabi, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarıyla yine gündem yarattı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Survivor’da yakaladığı başarıların ardından uluslararası alanda da bu başarısını sürdüren Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024 ile yeniden parkurlara geri dönmüştü. Ancak sakatlık yaşadığı için performans gösteremeyen Turabi, programdaki son sakatlanmasının ardından yarışmaya devam edemedi. Acil bir şekilde ameliyata alınarak yoğun bakımda tedavi gören Turabi, sağlığına kavuştu. Sosyal medyadan paylaşımlarına devam ederek açıklamalarıyla dikkat çekmeyi başaran Turabi Çamkıran’ın son sözleri herkesi şaşırttı.

Kendi görünümü ile ilgili ağır ifadeler kullanan yarışmacı, takipçilerine kendisinin tipiyle dahi başarıya ulaşabildiğini ve bu nedenle herkesin başarılı olabileceğini söyleyerek motivasyon sağlamaya çalıştı. Açıklamalarının sonunda ise annesine çağrıda bulunan Turabi, annesinin hamile kaldığı geceye dikkat çekerek “Keşke o gece babamı odana almasaydın” dedi.

blankSurvivor Turabi’den Annesine: Keşke O Gece Babamı Odana Almasaydın…

“Evladım Olsa Sevilmez”

2.3 milyon takipçisi ile her paylaşımında yüksek etkileşim alan Turabi, kendi fotoğrafını paylaşarak görünümünü eleştirdi ve “Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak ve dünyanın bir numaralı “Reality Tv Show” yıldızı olacak. Hayallerinizden vazgeçmeyin gençler. Eğer bu tip başarılı olduysa, sen de olursun! Tipe bak. Tipini diktiğim. Evladım olsa sevmem bu tipi. Ana, baba kusura bakmayın 14 sene evinizde bu tipe katlandığınız için. Genç yaşta evden kaçarken beni neden durdurmadığınızı şimdi anlıyorum. Evimde böyle tip olsa de get nalet diye diye kovardım evden” dedi. Turabi daha sonra annesine seslenerek “Bak Meryem Sultan bak. Yaptığını beğendin mi? Keşke o gece babamı odana almasaydın da insanların başına bu tipi bela etmeseydin” dedi.

Turabi’nin bu sözleri sosyal medyada dikkat çekerken hayranları onu destekleyen mesajlar ile moral vermeye çalıştı.

Kaynak: Magazin Haberleri

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir