Connect with us

Spor

Okan Buruk: “Süper Kupa’yı almak…”

Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek Mücadele öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcusu Günay Güvenç açıklamal

blank

Published

on

blank
Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcusu Günay Güvenç, açıklamalarda bulundu.
Güvenç, “Cumhuriyetimizin 100. yılında bu maçı oynamak bizim için bir gurur. Saha dışı olaylara bakmıyoruz çünkü bizim işimiz saha içiyle ilgili. Kupayı kazanmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
“Büyük bir onur”

Okan Buruk ise, “Bu sevgiye değer olmaya çalışmamız gerekiyor. İnşallah bunu saha içinde kalarak yapacağız. Cumhuriyetin 100. yılında Süper Kupa’yı almak çok önemli. Buraya lig şampiyonu olarak geliyoruz. Rakibimizin nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağını bilmediğim için o doğrultuda bir kadro hazırladım. Bugün burada olmak bizim için büyük bir onur.” şeklinde konuştu.
Buruk, “Buranın gelirleri depremzedelere bağışlanacak. Amacımız kupayı kazanıp, müzemize bir kupa daha götürebilmek.” dedi.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir